0412-457444 contact@steffreriks.nl
Gongconcert

Klankhealing voor 4e en 5e dimensie mensen waarbij je bewustzijn verder wordt verhoogd.

Laat je meedrijven op de klanken van gongen, heldere kristallen en Tibetaanse klankschalen, een kristallen didgeridoo, een grote sjamanentrommel, een Zonnegong (80 cm), een Oergong (100 cm), twee Symphonic gongen (102 cm & 72 cm), een Old Wise Earth gong die verbonden is met de 12 kristalsteden in moeder aarde (105 cm), een Dusk gong (90 cm) en diverse andere instrumenten en ervaar de helende werking van dit festijn.


De gong is een van de oudste helende instrumenten hier op moeder aarde, haar resonantie werkt op celniveau en tot diep in jouw essentie. De gong is het ideale instrument om stress te verminderen, je innerlijke energiebronnen (chakra’s) in beweging te brengen, emotionele banden los te maken, hinderende gedachten los te laten en je naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Ze opent de deur naar jouw eigen ‘innerlijke helingstuin’, de plek waar jouw zelfhelend systeem optimaal werkt. Eenmaal in contact met dit diepe niveau, gaat de set van 10 zeldzaam heldere kristallen klankschalen, in samenwerking met de aanwezige vreugdevolle Dolfijnen Energie, ondersteunend werken voor de heling die op dat moment bij jou past.


Meebrengen: Comfortabel dik ligmatje (tuinstoel kussen is ook een goed alternatief als het maar goed ligt, een yogamat is niet voldoende), een deken of slaapzak, hoofdkussen(tje) en sokken.


Via deze link kun je meer informatie over het concert en de gongmeester vinden.

Cursus

Soundhealing en gongconcert

Data

17 februari 2018

Tijd

14.00 uur

Prijs€ 35,-
LocatieOss
Bestellen & inschrijven