0412-457444 contact@steffreriks.nl
cursus Energetisch Management - voorjaar 2020

In januari 2020, week 4, starten we weer met deze cursus met verschillende groepen op vrijdag en zaterdag in Berlicum (vlakbij Den Bosch). Heb je interesse of wil je je aanmelden ? Klik dan verder op cursussen. Bij voldoende belangstelling wordt de cursus ook gegeven in Rijswijk en Zwolle. Heb je interesse in deze cursus in Rijswijk  of Zwolle ? Stuur ons een mail naar contact@steffreriks.nl.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en cursussen.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.


Aan het woord

Praktische oplossingen voor balans in organisaties, bedrijven en de mens

Wilt u het “wij- gevoel” in uw organisatie versterken? Zit u niet lekker in uw vel? Biedt de reguliere sector u onvoldoende handreiking? Dan kan Stef u helpen. Hoe?

In een één op één sessie waarin uw persoonlijke, emotionele en psychische thema's aan bod komen. Onderzoek naar waar ze vandaan komen en daar waar mogelijk (vaak) ineens oplossen.

Hierna kijken we in een analyserende bijeenkomst waar de blokkades in uw bedrijf vandaan komen. Waarom loopt het niet, of minder makkelijk?

Tijdens deze analyserende bijeenkomst legt Stef de thema's bloot en geeft adviezen om het op te lossen. Dat kan fysiek/technisch zijn (sectoraal) of energetisch.

Daarbij bieden we diverse cursussen en opleidingen voor paticulier en bedrijven aan, om verder te verdiepen en kennis op te doen om met energie om te gaan.

Wilt u een sessie boeken met Stef?

U wilt een persoonlijke sessie afspreken met Stef , maar u ziet geen mogelijkheden op onze website (dat zijn alleen roze blokjes)  ?

Elke maandag zetten we op onze website weer mogelijkheden open om een persoonlijke sessie te boeken.

DIRECT EEN SESSIE BOEKEN
BLOG

Lees de praktijkverhalen van Stef en ontdek wat het effect van energetisch werk is.

Bekijk Stef zijn blog
TV uitzending "The best of Iedereen Verlicht"

De opname van 21 oktober 2018 waarin Stef laat zien hoe hij werkt, is gekozen om uitgezonden te worden in "The best of Iedereen Verlicht".
Deze uitzending is geweest op zondag 17 februari 2019 om 16.25 uur op NPO2.

Wil je alsnog een kijkje nemen ? 
kwalitatieve grondsoefening

Heb je behoefte aan een kwalitatieve grondingsoefening ? Dan kun je onderstaande oefening (die in het boek “De kracht van bewustzijn” is uit gewerkt)  hier downloaden:

DOWNLOAD DE GRONDINGSOEFENING
Ervaringen
"Tijdens de sessie gebeurde er veel. Ik raakte mijn nerveuze, ongemakkelijkegevoel kwijt wat ..."Laury
Zie andere ervaringen
Over stef

Stef Freriks

Stef biedt praktische oplossingen om mens, bedrijf en organisatie weer in balans te krijgen.

Lees meer