21012
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21012,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

STEF FRERIKS

Stef biedt praktische oplossingen om mens, bedrijf en organisatie weer in balans te krijgen.

Met voorbeelden uit het dagelijks leven, laat hij zien hoe je energie kan beïnvloeden en tegelijkertijd beïnvloedbaar is. Dit stelt ons in staat om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor een betere leef- en werkomgeving.

lees meer over Stef

Of je nu particulier bent of een onderneming hebt, de cursussen en opleidingen van Stef Freriks verbreden je horizon en helpen je met het vinden van antwoorden.

meer weten
SESSIES

Een persoonlijke sessie met Stef waarbij je op allerlei vlakken iets kunt ervaren of leren. Hij zal bij je kijken of blokkades kunnen worden opgelost.

meer weten
bedrijfs- & huismetingen

Stef kan op een zeer effectieve manier de aardstralen in kaart te brengen en de kracht ervan te verminderen, door u weerbaarder te maken en emotionele blokkades op te lossen.

meer weten

Nieuws

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.