0412-457444 contact@steffreriks.nl
Bedrijfs- en huismeting

Meten en oplossen in één bezoek

Succes gegarandeerd vanwege 20 jaar ervaring.

In de afgelopen twintig jaar heb ik meer dan 6000 locaties, zowel woningen als bedrijven, onderzocht en gedocumenteerd. Hierdoor is mij duidelijk geworden wat de exacte werking van aardstralen is. Door dit inzicht kon ik voor u op een zeer effectieve manier de aardstralen in kaart brengen en de kracht ervan verminderen met inzet van hulpmiddelen, zoals kopermagneten en pulsers.


Voor dit onderzoek kwam ik bij veel mensen over de vloer. Hierdoor ontstond bij mij het inzicht dat de last niet zozeer veroorzaakt werd door de straling zelf, maar voortkwam uit de emotionele blokkades van de bewoners.


U emotioneel weerbaarder maken is dan ook een meer eigentijdse oplossing. Hulpmiddelen zijn niet nodig. In één bezoek kan ik uw emotionele blokkades oplossen en daardoor de belasting door aanstralen wegnemen.  


Meer weten of direct een afspraak maken? Mail naar contact@steffreriks.nl