0412-457444 contact@steffreriks.nl
5 november 2015

Bijzondere veranderingen

Eind september jl. was er de bloedmaan. Deze is door verschillende groeperingen als bijzondere maan bestempeld. Sindsdien zijn er opvallend veel veranderingen wereldwijd waarneembaar.


Deze bloedmaan staat voor eerlijkheid die meer en meer boven komt. De veranderingen die vanaf dat moment aan het licht komen zijn bijna allemaal groot en gebaseerd op vertrouwen. Onder andere het Volkswagenschandaal, een minister die is afgetreden, politieke leiders van wie geacht wordt hun ware gezicht te laten zien, de grote vluchtelingenstroom en zo verder.


Deze grote veranderingen zijn een aanzet tot echte veranderingen wereldwijd.

Veel mensen raken in totale onbalans en kunnen slechts op enkele manieren het leven weer op orde krijgen. Waarvan de belangrijkste is, blijf eerlijk en oprecht. Grond jezelf goed waardoor de gebeurtenissen die buiten jou staan je minder of niet meer zullen raken.


Vaak beoefenen mensen yoga en meditatie. Deze bieden uitsluitend verzachtende omstandigheden. De huidige, actuele thematieken raken iedereen op zielsniveau en vragen ook om een uitwerking vanuit ons diepere zijn. Yoga en meditatie zijn hiervoor de zachte en lange route (ook belangrijk). Wil je je echt ontwikkelen en wil jij in deze maatschappij meegaan dan kies je wellicht een kortere route om je bewuste en onbewuste systemen proberen uit te werken.


Op dit moment zijn er veel mensen die verbindingslijntjes ervaren uit vorige levens. Verbindingen, verbintenissen, beloftes etc. die op dit moment opspelen en je onderbewuste in onbalans brengen. Door deze lijnen te benoemen, wordt het mogelijk om ze los te koppelen van je systeem. Het is heel moeilijk om dit zelf te doen omdat jouw bewuste probeert je onderbewuste af te schermen voor deze energievorm. Hierdoor is het voor jouzelf nauwelijks toegankelijk en herkenbaar. Daarvoor kun je terecht bij mensen die bekend zijn met energetisch werk. Zij helpen je in dit proces.

Terug naar het overzicht