0412-457444 contact@steffreriks.nl
7 juni 2016

Nieuwe energievorm

In één uur herstellen blijkt steeds eenvoudiger te gaan doordat ik inzicht heb gekregen in hoe lichaam, geest en ziel onderling communiceren. Veelal zijn er op dat niveau blokkades omdat er problemen zijn in de onderlinge communicatie van deze drie systemen.


Mijn inzicht is gegroeid nadat ik aanvoelde dat er ook andere elementen in het zielsgedeelte zitten dan uitsluitend en alleen de fysieke ziel. Deze elementen missen de directe connectie met de geest waardoor veel mensen geestesziek zijn. Door dit (in slechts 40 minuten) te herstellen, zie ik dat mensen met vrij ernstige klachten die niet over gaan, herstellen. Tijdens de sessie lost het direct op.


Ook leid ik mensen op om via deze methode te werken. De opleidingstrajecten vind je terug onder cursussen.

Terug naar het overzicht