0412-457444 contact@steffreriks.nl
Energetische JAM

​​​​​​​Sinds 3 jaar zijn we bezig met een ondernemer, zijn aardbeien planten en zijn bedrijf, om energetisch aardbeien te telen die in een jamvorm worden aangeboden.

We hebben deze aardbeienjam ontwikkeld die op energetische wijze tot stand is gekomen met de oorspronkelijke eigenschappen van de aardbei.

Het bijzondere is dat je slechts weinig jam nodig hebt om de werking te kunnen ervaren.  

Uiteraard kunnen wij niets claimen, maar we hebben zeer positieve reacties ontvangen over de ervaringen van mensen die deze jam hebben gegeten.

De jam kan besteld worden per doos (met daarin 3 potjes van elk 300 gram). Levering is 5 werkdagen. De prijs voor de jam is €25,=, de verzendkosten zijn €7,50.

Boek - tweede druk

De Kracht van Bewustzijn

'De Kracht van Bewustzijn' is de titel van het boek van Stef Freriks.

(2e druk is inmiddels beschikbaar).

Met dit boek kun je de draad van het leven weer oppakken. Je krijgt inzichten aangereikt en oefeningen die helpen je bewustzijn te activeren op een nieuw niveau. Alle oefeningen zijn via het internet te downloaden en op een geluidsdrager te zetten, zodat je door regelmatige herhaling van de oefeningen je leven weer op orde brengt. Het boek gaf de aanleiding, en is de basis, voor de succesvolle cursus 'Kom in je kracht'.


Om goed in je energie te komen is een kwalitatieve gronding noodzakelijk. In het boek 'De Kracht van Bewustzijn' is een zeer goede grondingsoefening opgenomen, welke je weer echt in je gronding brengt.


Het boek is in meerdere lagen geschreven, waardoor je op je eigen niveau de materie oppakt. Je bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei worden versterkt door het boek. Dit boek bevat o.a. de uitleg van de "dimensie-ladder". Om alvast een indruk hierover te krijgen kun je de video via de homepage bekijken.


Na het lezen en ervaren van het met kunstwerken verrijkte boek zul je je eigen persoonlijke groei kunnen ervaren.

Bekijk de oefeningen
Jam (3 potjes van elk 300 gram)

Deze aardbeienjam is op energetische wijze tot stand is gekomen met de oorspronkelijke eigenschappen van de aardbei. Ervaar het zelf. De prijs is inclusief verzendkosten.

Prijs€ 32,50
Bestellen
De Kracht van bewustzijn

Het boek raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezers extra instrumenten krijgen aangereikt voor hun ontwikkeling. Dit inspirerende boek biedt een zintuiglijke mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktische oefeningen.

Vanwege het succes van de 1e druk, is het boek in herdruk, ge-update met de nieuwste inzichten o.a. de "dimensie-ladder" en sinds 23 februari 2021 weer beschikbaar.

Prijs€ 25,-
Bestellen

NIEUW HOOFDSTUK