0412-457444 contact@steffreriks.nl
De Kracht van bewustzijn

'De Kracht van bewustzijn' is de titel van het boek van Stef Freriks. Met dit boek kun je de draad van het leven weer oppakken. Je krijgt inzichten aangereikt en oefeningen die helpen je bewustzijn te activeren op een nieuw niveau. Alle oefeningen zijn via het internet te downloaden en op een geluidsdrager te zetten, zodat je door regelmatige herhaling van de oefeningen je leven weer op orde brengt. Het boek gaf de aanleiding, en is de basis, voor de sucessvolle cursus 'Kom in je kracht'.


Om goed in je energie te komen is een kwalitatieve gronding noodzakelijk. In het boek 'De kracht van bewustzijn' is een zeer goede grondingsoefening opgenomen, welke je weer echt in je gronding brengt. In het boek bevindt zich de code om de oefeningen te downloaden.


Het boek is in meerdere lagen geschreven waardoor je op je eigen niveau de materie oppakt. Je bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei worden versterkt door het boek.


Na het lezen en ervaren van het met kunstwerken verrijkte boek zul je je eigen persoonlijke groei kunnen ervaren.


Wij versturen de boeken op dinsdag en vrijdag met Sand.

Download de geluidsbestanden
De Kracht van bewustzijn

Het boek raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezers extra instrumenten krijgen aangereikt voor hun ontwikkeling. Dit inspirerende boek biedt een zintuiglijke mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktische oefeningen.

Prijs€ 25,-
Bestellen