0412-457444 contact@steffreriks.nl
Cursus Energetisch Management

Energetisch Management is een cursus van 5 lesdagen verdeeld over 5 maanden en heeft als doel je persoonlijke ontwikkeling op een effectieve en snelle manier te ondersteunen.

In de eerste les zetten we persoonlijke (en/of zakelijke) doelen voor het komende jaar neer. Deze doelen neem je gedurende de cursus mee als een project. Naast gronden en afschermen, leer je diverse vormen van energie (her)kennen, hoe je ermee werkt én samenwerkt. Ofwel: je leert op een effectieve manier om te gaan met energie, waardoor je vanuit je eigen kracht veel meer kunt gaan betekenen voor anderen.


De lesindeling is dynamisch en afhankelijk van de groep, maar ook van de persoonlijke doelen. Globaal ziet de lesindeling er als volgt uit:

Lesdag 1

Naast het neerzetten van je persoonlijke (en/of zakelijke) doelen, leer je een geheel nieuwe manier van gronden en aarden.

Je gaat persoonlijke doelen stellen, die echt passend zijn bij jou. Je gaat tijdens de les voelen wat wel en wat niet bij je past. Als laatste maken we deze dag een start met het realiseren van je persoonlijke doelen.

Lesdag 2

We starten met evalueren van de eerste lesdag, maar ook hoe het je erna vergaan is. Hierna komt aan bod hoe energievormen werken als ze op gang zijn gebracht; waarmee kun je sturen als bepaalde energievormen zijn opgewekt.

Lesdag 3 en 4

Deze lesdagen zijn deels afhankelijk van de behoefte en interesse van de groep.

Vast onderdeel van één van deze dagen is de uitleg van de wichelroede. Hoe werkt de wichelroede, of pendel, of biotensor? En wanneer werk je ermee en wanneer juist niet.

Ook komt het traject denken, voelen, weten en innerlijk zijn uitgebreid aan de orde, zodat je dat kunt gaan ervaren.

Lesdag 5

De laatste les sluiten we af met een bijzondere oefening om alle aardse zaken te ervaren en voelen als een eenheid.


5 lesdagen lijkt wellicht aan de korte kant. De keuze ervoor is bewust om de cursisten niet afhankelijk te maken van de cursus(leider) en om ruimte te laten om de eigen persoonlijke ontwikkeling en interesses verder te ontwikkelen.


De opleidingsdagen zijn exclusief lunch.

Cursus

Energetisch Management Wanroij

Data

19 september 2019, 17 oktober 2019, 14 november 2019, 12 december 2019, 9 januari 2020.

Tijd

11.00 - 16.00 uur

Prijs€ 750,-
LocatieBoertel de Lampersehei - Wanroij
Geen plaatsen meer beschikbaar
Cursus

Energetisch Management Twente

Data

20 september 2019, 18 oktober 2019, 15 november 2019, 13 december 2019 en 10 januari 2020.

Tijd

11.00 - 16.00 uur

Prijs€ 750,-
LocatieLocatie Twente/Saasveld
Cursus boeken