0412-457444 contact@steffreriks.nl
De Freriks Methode

De Freriks Methode

In 3 bijeenkomsten ga met je hulpverlener  aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je hulpvraag is dit individueel of in groepsverband.

  • Je leert oefeningen om jezelf te gronden en bij jezelf te komen.
  • Je krijgt handvatten hoe je jezelf beschermt voor prikkels en signalen uit de omgeving (ook voor hooggevoelige mensen erg waardevol).
  • Je doorloopt oefeningen waarmee je je eigen emoties en blokkades gaat opheffen. Emoties en/of blokkades waar je je bewust en onbewust van bent, ze kunnen ver weg zitten, zelfs diep in je onderbewuste.


De Freriks Methode wordt afgestemd op ieders eigen persoonlijke en emotionele thema’s en kan daardoor ingezet worden voor elke leeftijd, voor zowel volwassenen als kinderen.

Door deze persoonlijke afstemming is het een methode om echt aan je eigen bewustwording en zelfontwikkeling te werken.


Stef heeft een aantal therapeuten/hulpverleners in het land opgeleid met de door hem ontwikkelde Freriks Methode, waardoor zij ook volgens de Freriks Methode werken.

Deze therapeuten hebben eerst zelf deze methode doorlopen. Ze hebben ervaren wat de oefeningen kunnen losmaken en welke emoties en/of blokkades nog opgeruimd moesten worden.

Doordat ze deze oefeningen en de werking hiervan zelf hebben meegemaakt, zijn ze zich bewust van de impact en het effect op mensen en kunnen zij hier in de bijeenkomsten goed op anticiperen.


De kosten zijn €490,- voor 3 bijeenkomsten (inclusief het boek “De kracht van bewustzijn”).

Elke bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur.

Er zijn 10 door ons opgeleide en gecertificeerde therapeuten/hulpverleners beschikbaar, die tijd voor je hebben.

Na aanmelding sturen we het boek naar je op en nemen we contact met je op, zodat we je kunnen doorverwijzen naar de best passende therapeut/hulpverlener en locatie. (Nuland is niet de vaste locatie)

Hij/zij gaat daarna samen met je de 3 bijeenkomsten plannen. Er zit 14 dagen tussen elke bijeenkomst. Je 1e bijeenkomst is meestal al binnen 1 week.Cursus

De Freriks Methode

Data

In overleg

Tijd

In overleg

Prijs€ 490,-
LocatieNuland (vlakbij Den Bosch)
Cursus boeken