0412-457444 contact@steffreriks.nl
Training "Kom in je kracht"

Tijdens de 3 online bijeenkomsten ga je zelf de volledige reeds bestaande cursus  "Kom in je kracht" doorlopen en krijg je achtergrond informatie waarmee je extra handvatten hebt om mensen die het lastig hebben in het leven te ondersteunen. Belangrijk is ervaring met en belangstelling in bewustzijn en spiritualititeit.  Later in dit jaar zal er, zodra het mogelijk is, een "live" bijeenkomst gepland worden.

Vanuit de oorspronkelijke cursus "Kom in je kracht" van 6 lessen, hebben we deze training in 3 efficiente bijeenkomsten gemaakt.

In deze cursus leer je om de trauma's van mensen los te maken en deze vanuit volledige neutraliteit weg te zetten. Wij zien het als gelaagdheid van emoties, welke op elkaar en door elkaar gestapeld zijn. Met onze unieke formule (om dit in de juiste volgorde te ontleden) ben je na deze training in staat om die emotionele ballast gericht weg te halen en op te lossen. Bijzonder is dat de mensen met wie je de geleerde tools  gaat gebruiken, niet hoeven te benoemen wat het probleem is of waar het mee samenhangt.