22325
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22325,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Cursus | Energetisch Management 2023

  • Energetisch Mgnt header

Cursus | Energetisch Management 2023

Energetisch Management is een cursus van 5 lesdagen verdeeld over 5 maanden en heeft als doel je persoonlijke ontwikkeling op een effectieve en snelle manier te ondersteunen.

In de eerste les zetten we persoonlijke (en/of zakelijke) doelen voor het komende jaar neer. Deze doelen neem je gedurende de cursus mee als een project. Naast gronden en afschermen, leer je diverse vormen van energie (her)kennen, hoe je ermee werkt én samenwerkt. Ofwel: je leert op een effectieve manier om te gaan met energie, waardoor je vanuit je eigen kracht veel meer kunt gaan betekenen voor anderen.

De lesindeling is dynamisch en afhankelijk van de groep, maar ook van de persoonlijke doelen. Globaal ziet de lesindeling er als volgt uit:

 

Lesdag 1

Naast het neerzetten van je persoonlijke (en/of zakelijke) doelen, leer je een geheel nieuwe manier van gronden en aarden.

Je gaat persoonlijke doelen stellen, die echt passend zijn bij jou. Je gaat tijdens de les voelen wat wel en wat niet bij je past. Als laatste maken we deze dag een start met het realiseren van je persoonlijke doelen.

 

Lesdag 2

De centrale titel van de dag is Waarnemen, in heel veel verschillende vormen (fysiek, gevoel etc). Hierna komt aan bod hoe energievormen werken als ze op gang zijn gebracht; waarmee kun je sturen als bepaalde energievormen zijn opgewekt.

 

Lesdag 3 en 4

Deze lesdagen zijn deels afhankelijk van de behoefte en interesse van de groep.

Vast onderdeel van één van deze dagen is de uitleg van de wichelroede. Hoe werkt de wichelroede, of pendel, of biotensor? En wanneer werk je ermee en wanneer juist niet.

Ook komt het traject denken, voelen, weten en innerlijk zijn uitgebreid aan de orde, zodat je dat kunt gaan ervaren.

 

Lesdag 5

De laatste les sluiten we af met een bijzondere oefening om alle aardse zaken te ervaren en voelen als een eenheid.

5 lesdagen lijkt wellicht aan de korte kant. De keuze ervoor is bewust om de cursisten niet afhankelijk te maken van de cursus(leider) en om ruimte te laten om de eigen persoonlijke ontwikkeling en interesses verder te ontwikkelen.

De opleidingsdagen zijn exclusief lunch (tenzij anders aangegeven).

 

Bijscholing

Op een later moment kun je indien gewenst aansluiten bij een bijscholingsmoment. Je ontvangt een uitnodiging waarna je kunt beslissen of je mee doet.

 

inschrijven

 

 

 

meer informatie over
Locatie Berlicum

27 september 2023 • 25 oktober 2023 • 22 november 2023 • 20 december 2023 • 17 januari 2024

Locatie Wognum

*25 september 2023 • 23 oktober 2023 • 20 november 2023 • 18 december 2023 • 15 januari 2024

* Wognum

bij grote belangstelling kan een tweede groep op dezelfde dag worden geplaatst, hierdoor kunnen de tijden veranderen

Tijden:

13:00 - 17:30

Publicatie datum

15 maart 2023

Categorie

Cursussen

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.