22524
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22524,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Cursus | Freriks Methode 2023

Freriksmethode header

Cursus | Freriks Methode 2023

Wil je meer positiviteit in je leven ervaren?
Wil je jezelf sterker en krachtiger voelen?
Wil je meer energie voor jezelf?
Wil je jezelf beter leren kennen?
Wil je werken aan je eigen zelfbewustzijn en jezelf verder ontwikkelen?
Ben je hoogsensitief?
En ben je bereid om tijdens én na deze cursus met jezelf aan de slag te gaan?

 

Dan is de FRERIKS METHODE iets voor jou!

 

 

Afgestemd op jouw thema’s

De Freriks methode heeft een bepaalde basis die afgestemd wordt op jouw persoonlijke en emotionele thema’s. Deze methode is geschikt voor alle leeftijden: voor zowel volwassenen als kinderen. Door de persoonlijke afstemming kun je diepgaand aan je eigen bewustwording en zelfontwikkeling werken.

 

Netwerk opgeleide therapeuten/hulpverleners

Stef heeft een aantal therapeuten/hulpverleners in het land opgeleid die de Freriks methode hebben ondergaan en door kunnen geven. Doordat ze de oefeningen en de werking ervan zelf hebben ervaren, zijn ze zich bewust van de impact op mensen. Waardoor ze op de juiste manier kunnen anticiperen, een veilige setting bieden en begeleiding op maat.

 

Elke bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur, wordt in overleg afgesproken. Er zijn tien opgeleide en gecertificeerde therapeuten/hulpverleners voor je beschikbaar. Na aanmelding sturen we het boek ‘De kracht van bewustzijn’ naar je toe en nemen we contact met je op. Vervolgens verwijzen we je naar de best passende therapeut/hulpverlener in jouw regio (Nuland is niet de vaste trainingslocatie). Met hem/haar ga je de drie bijeenkomsten plannen. Er zit 14 dagen tussen elke bijeenkomst. De 1e bijeenkomst is meestal al binnen 1 week.

 

Wat levert het je op?

In drie bijeenkomsten ga met je hulpverlener aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je hulpvraag is dit individueel of in groepsverband.

Je leert oefeningen om jezelf te gronden en bij jezelf te komen. Je krijgt handvatten om met prikkels en andere signalen uit de omgeving om te gaan. En je doorloopt oefeningen waarmee je je eigen emoties en blokkades (waarvan je je bewust en onbewust bent) gaat opheffen. Deze kunnen diep weggestopt zijn in je onderbewuste.

 

Deze cursus geeft een mooie basis voor een energetische balans, waarmee je verder kunt. Het is geen quick fix. Het uiteindelijke succes of effect is afhankelijk van jouw inzet, leef- en voedingspatroon na de cursus.

 

 

inschrijven
Aantal

3 bijeenkomsten

Interval

om de 14 dagen

Duur

2 uur/ bijeenkomst

Locatie:

Nuland of elders

Publicatie datum

17 maart 2023

Categorie

Cursussen

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.