23130
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23130,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.3,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Cursus | Energetisch Management Verdieping 2023

VerdiepingscursusEM

Cursus | Energetisch Management Verdieping 2023

Doel: diepte readings leren uitvoeren.
Tijdens deze cursus gaan we op de eerste lesdag, basis dingen herhalen, afschermen van energieën, gronden. Er wordt veel met elkaar geoefend en het is de bedoeling dat je kleine intervisie groepjes vormt, zodat je gezamenlijk verder komt in je studie.

 

Vanaf lesdag 2 is het voor jezelf belangrijk dat je met anderen al gaat oefenen.
Het onderliggende doel van de readings is dat je de blokkades van de personen aanstipt en direct oplost. Besef daarbij dat het niet voor iedereen al toegankelijk is. Jouw gevoeligheid en kracht is mede bepalend, voor hoever jij kunt komen, en wat het eindresultaat van de cursus voor jou wordt.

Ook voor zéér gevoelige mensen is het mogelijk om dit op te pakken.

 

 

Vooropleiding

Belangrijk dat je al ruimschoots energetisch werk gedaan hebt, want deze verdiepingscursus gaat verder dan basis cursus en verdiept op sessies en readings, strekking van het oplossen van blokkades. Stef is ervan overtuigd dat we allemaal in meer of mindere mate de kracht in ons hebben om met brainpower de blokkade bij een andere op te lossen, afhankelijk van je kracht en de zwaarte van blokkade.

 

De diverse energievormen worden je aangereikt om te leren, zoals aura zien, vorige levens, vorige generaties, emotionele blokkades, en in de hersenen waar het thema zit, om het neutraal te kunnen zetten, zodat de blokkade in 1 sessie bij de ander kan oplossen.
Deze compleet nieuwe methode starten we met een blok van 5 lesdagen.
Het zal voor sommige heftig zijn omdat je eigen persoonlijke ontwikkeling automatisch meekomt.
Het is daarom ook fijn, dat de deelnemers al hele trajecten hebben gedaan in persoonlijke ontwikkeling, om eigen blokkades op te lossen

 

 

inschrijven

 

 

 

meer informatie over
locatie Tollebeek

26 september 2023 • 24 oktober 2023 • 21 november 2023 • 19 december 2023 • 16 januari 2024

Locatie Berlicum

28 september 2023 • 26 oktober 2023 • 23 november 2023 • 21 december 2023 • 18 januari 2024

Tijden:

13:00 - 17:30

Publicatie datum

27 mei 2023

Categorie

Cursussen

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.