22381
page-template-default,page,page-id-22381,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.3,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Veel gestelde vragen

Antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen

De veelgestelde vragen zijn gegroepeerd per categorie zodat gelijk duidelijk is waar ze over gaan. Door op het plusje te klikken kan je het antwoord tonen. Soms staan er ook hyperlinks in het antwoord die je helpen gelijk naar de juiste pagina op de site te navigeren.

Heb je zelf een vraag die je op deze pagina verwachtte? Mail de naar webmaster@steffreriks.nl.

[zijn niet alle veelgestelde vragen zichtbaar? klik hier]

sessie

We bieden een sessie aan in de praktijkruimte in Nuland en als alternatief via Whatsapp beeldbellen.
Meer mogelijkheden bieden we niet aan, mede omdat het voor ons ook hanteerbaar moet blijven. Misschien kan je een whatsapp verbinding maken met een geleende telefoon? Geef dan vooral dat nummer door.

Whatsapp is gratis te downloaden via internet en een account is gratis gekoppeld aan je GSM nummer.  Als je via een Wifi verbinding gaat beeldbellen kost het geen data van je mobiele provider. Je kunt Whatsapp altijd weer van je GSM verwijderen.
Je hebt voor Whatsapp een smartphone nodig omdat het om een sessie gaat met beeldbellen.

Je kunt Whatsapp gebruiken om een sessie te doen als alternatief voor een sessie op locatie in Nuland. Als je nog nooit whatsapp hebt gebruikt kan je op hun site, bij de veel gestelde vragen, informatie vinden over hoe je de app gebruikt. Kijk daarvoor op https://faq.whatsapp.com

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.