18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,page-child,parent-pageid-18918,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Over

Stef biedt praktische oplossingen om mens, bedrijf en organisatie weer in balans te krijgen.

Wie is Stef?

Als kind realiseerde ik me al dat ik situaties op een andere manier beleef, doordat mijn waarneming ruimer en helderder is. Een gave waarmee ik geboren ben. Van jongs af aan zag en voelde ik dingen die anderen niet zagen en voelden. Later werd het steeds duidelijker dat ik met mijn gave mensen, dieren, onderlinge verbindingen en energieën beter kan begrijpen en duiden. Ik voel waar blokkades, onverwerkte emoties en trauma’s zitten, waardoor het niet stroomt in je leven of bedrijf. Het is mijn missie om jou weer in balans te brengen, zo down-to-earth en laagdrempelig mogelijk.

 

Inspiratie

Ik inspireer jou graag met mijn kennis over energetisch werk. Dat doe ik in de vorm van cursussen, persoonlijke sessies, interactieve lezingen en seminars. Hierin werk ik het liefst met voorbeelden uit de praktijk; hoe energie jou kan beïnvloeden en (nog belangrijker) hoe jij energie kunt beïnvloeden. Het is een krachtig besef dat je zelf invloed hebt op de energie om je heen. En je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor een betere leef- en werkomgeving. Alles is namelijk energie en bij te sturen.

Systemisch werken

Mijn aanpak is systemisch werken. Omdat we allemaal onderdeel uitmaken van een ‘systeem’ dat invloed op ons heeft. Zonder dat je het weet kun je belast zijn met stukken van iemand anders, die jou uit je kracht halen. Of je kunt wonen op een plek waar veel negatieve aardstraling is. Waardoor het niet stroomt in je leven of in je bedrijf. Alles lijkt tegen te zitten of fout te gaan. Daarnaast kun je last hebben van vermoeidheid, een slechte weerstand, hoofdpijn, onrust en andere vage klachten.

 

Praktische informatie vanuit een ruimer bewustzijn

Mijn kracht is dat ik minder voor de hand liggende verbanden zie en hieraan ‘eenvoudige’ woorden kan geven die voor iedereen begrijpelijk zijn. Geen poespas, maar een duidelijke, praktische uitleg vanuit een ruimer bewustzijn.

 

Onderzoek en meting woningen en bedrijven

Door onderzoek, studie, vele gesprekken met allerlei mensen en levenservaring heb ik mijn kennis verder uitgebreid, die ik nu in mijn werk gebruik. Deze nieuwe inzichten maken het mogelijk om bij te dragen aan een oplossingsgerichte en prettige (bedrijfs)cultuur. De afgelopen jaren heb ik zo’n 7000 woningen en bedrijven bezocht en verschillende energievormen onderzocht. Door deze bevindingen kan ik energievormen op elkaar afstemmen en beter laten samenwerken.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik ontstress mensen en bedrijven. Bekijk de korte film voor toelichting. Mijn ervaring is dat alle klachten het gevolg zijn van benoembare (bewuste) en niet benoembare (onbewuste) emotionele blokkades. Voorbeelden hiervan zijn: trauma’s, familiaire zaken, zakelijke belemmeringen en blokkades en meegekregen ballast van vorige generaties.

 

In elk systeem wil de energie vrij kunnen stromen. Als één van jouw (voor)ouders iets traumatisch heeft meegemaakt, maar niet goed verwerkt heeft, blijven de onverwerkte emoties door het systeem circuleren. Ze kunnen vele generaties doorgegeven worden, totdat ze geheeld worden. Voorbeelden van trauma´s zijn: verlies, ziekte, misbruik, miskramen, scheiding, faillissementen, etc.

 

Ik verminder de belaste energie van de blokkades. Hierdoor kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten verminderen en zelfs oplossen. Waardoor je gezondheid, welzijn en sfeer in huis verbeteren.

Klantervaringen

bekijk alle klantervaringen

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.