24041
page-template-default,page,page-id-24041,page-child,parent-pageid-21821,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Meditatieserie Het Nieuwe Licht

Inleiding

Dit is de tweede meditatieserie die Stef maakt. De eerste is de 30-delige Meditatieserie De Nieuwe Wereld. De tweede serie heet:

 

Het Nieuwe Licht.

 

Het Nieuwe Licht brede header

Inhoud

De meditaties worden in de loop van de tijd opgenomen en verwerkt. Op deze webpagina komen steeds weer nieuwe video’s te staan zodra ze klaar zijn. Je kunt ze afspelen via deze website en via Youtube.

Wat levert het je op?

Stef zal teksten oplezen die hij krijg doorgegeven door zijn “begeleiding van bovenaf”. En hierna volgt een geleide meditatie. Hiermee kun je inzicht gaan krijgen, vanaf verschillende kanten belicht, in hogere frequenties en het leven daarmee, en daardoor. Je leert andere energievormen ervaren op manieren die voor iedereen toegankelijk zijn.

Grondingsoefening

In de inleiding benadrukt Stef het belang van het doen van een grondingsoefening die hij in Podcast #6 heeft opgenomen. De podcast kan je via de deze website beluisteren.

Overzicht van alle meditaties

Hier komen t.z.t. de meditatie van het Nieuwe Licht delen 11 t/m 20

Hier komen t.z.t. de meditatie van het Nieuwe Licht delen 21 t/m 30

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.