24137
page-template-default,page,page-id-24137,page-child,parent-pageid-21821,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Meditatieserie De Nieuwe Wereld

Inleiding

Deze drie reeksen van ieder tien meditaties geven je inzichten over de nieuwe wereld en hoe je ermee om kunt gaan. Ik begeleid ze met een tekst die ik heb doorgekregen en voorlees. Vanaf 2024 komt er een volgende serie met de naam Het Nieuwe Licht.

 

Chronologische opbouw

De meditaties van 1 tot 30 zijn chronologisch opgebouwd. Het is aan te raden om ze in deze volgorde te doen, in je eigen tempo. De sfeervolle muziek helpt je om te ontspannen.
De meditaties worden begeleid met mooie videobeelden van verschillende landschappen van de Nederlandse natuur. Er is ondertiteling aanwezig, zodat ook mensen met slechthorendheid mee kunnen doen.

Wat levert het je op?

Je leert op een andere manier te kijken en om te gaan met ontwikkelingen in deze veranderlijke tijd. We zitten in een bewustzijnsshift die omwentelingen met zich mee brengt, voor het collectief, maar ook voor jou persoonlijk. Deze meditatieserie geeft steun en inspiratie in je eigen proces. Zodat je je leven in eigen hand kunt nemen. Minder beïnvloed wordt door externe zaken. Je frequentie kunt verhogen en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Overzicht van alle meditaties

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.