21821
page-template-default,page,page-id-21821,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Meditatieserie De Nieuwe Wereld

Inleiding

Door middel van deze serie kan je meedoen met drie reeksen van ieder 10  meditaties, die je inzichten kan gaan geven over hoe je kunt omgaan met de nieuwe wereld. Ze worden begeleid door een tekst die Stef krijgt doorgegeven en letterlijk voorleest.

De meditaties zijn vanaf 1 tot 30 chronologisch opgebouwd en we raden je aan om deze in volgorde te doen, in je eigen tempo, ook al voelt het soms niet logisch.
Deel 1 om zelf in balans te komen, deel 2… deel 3…

 De sfeervolle muziek is bedoeld om je te helpen bij de ontspanning, en om de sfeer te versterken.  De meditatie worden begeleid met mooie videobeelden van Nederlandse natuur met verschillende landschappen. 

Ondertiteling aanwezig zodat mensen met  slechthorendheid ook kunnen meedoen en kunnen lezen wat er wordt gezegd. 

Wat je er van kunt leren:

Je leert een andere manier van omgaan met de ontwikkelingen in de huidige tijd. Dit is jouw eigen proces waarbij de meditaties je steunen en inspireren, om je leven in eigen hand te nemen, om je eigen frequentie te verhogen, en je persoonlijk te ontwikkelen.

Overzicht van alle meditaties

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.