21819
page-template-default,page,page-id-21819,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Lezingen

Over de Nieuwe tijd, Plotselinge Agressie en DNA veranderingen.

​​​​​​​Stef zal het op een toegankelijke manier hebben, over de veranderingen in de Nieuwe Tijd, die ons naar een heel ander bewustzijnsniveau brengen.

 

De nieuwe tijd roept vragen op en door inzicht te krijgen in de huidige tijd kan je met meer vertrouwen naar de toekomst kijken. Wat gebeurt er met de energie?

 

De trillingsfrequentie van de aarde heeft invloed op vrijwel alles, ook op onze eigen energie. Door middel van inzichten die hij heeft doorgekregen (onder andere door channelling), zal hij eenvoudige uitleg geven over de veranderingen die ons te wachten staan.

 

Meer lezen over Stef.

Stef geeft een lezing

Tickets voor de komende bijeenkomsten

Laden…

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.