21819
page-template-default,page,page-id-21819,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Lezingen

Over de samenwerking van Nieuwe Energievormen.

De nieuwe energievormen werken samen om ons te helpen in de nieuwe tijd. Hoe gaat dat nou eigenlijk?

 

​​​​​​​We zitten aan het einde van een tijdperk en gaan een nieuwe tijd in met een ander bewustzijnsniveau. We zitten middenin een evolutie van bewustzijn. Deze overgang brengt grote veranderingen met zich mee. Alles wordt opnieuw uitgelijnd. Dat geldt voor zowel de kosmos als voor de aarde en haar aardbewoners. As above, so below.

 

Op alle lagen worden we vernieuwd, wat lichamelijke en geestelijke ongemakken kan geven. Ons DNA verandert bijvoorbeeld en ons brein gaat anders werken. Waardoor we op een andere manier gaan denken, leren en met elkaar omgaan. Er komt steeds meer vraag naar beter passende systemen, leer- en werkvormen in de maatschappij.

 

De trilling of frequentie van de aarde stijgt, wat invloed heeft op alles wat op aarde leeft. Dus ook op jouw energie. Doordat de trilling stijgt, worden lagere energieën (blokkades) steeds meer losgetrild in jouw systeem.

Stef geeft een lezing

Weggestopte trauma’s kunnen naar boven komen of bestaande klachten kunnen verergeren. Het wordt moeilijker om weg te kijken van je eigen innerlijke werk.

 

Tijdens de lezingen geef ik zo praktisch en eenvoudig mogelijk mijn inzichten door (die ik heb gekregen door onder andere channeling) over de veranderingen die eraan komen. En hoe je daarmee om kunt gaan en met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

 

Meer lezen over Stef.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.