22097
page-template-default,page,page-id-22097,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Portretten

Achtergrond informatie

We hebben 6 personen gevraagd hun verhaal te doen en wat er veranderde in hun situatie nadat ze met Stef in aanraking waren gekomen. In deze serie hebben we openhartig gevraagd naar waar ze in verzeild waren en wat er gaandeweg verbeterde. Het geeft een goed beeld wat je persoonlijke situatie voor invloed heeft op je werk, je bedrijf en je omgeving, maar vooral wat je eraan kunt doen om het te veranderen. Het resultaat is een intieme sfeer waarin de pijn en opluchting zichtbaar wordt.

 

  • Henk zat helemaal klem en herinnert zich die tijd waarin zijn gevoelige pony hem troostte. Zijn bergingsbedrijf leed onder zijn zielepijn.
  • Lennart heeft een gerberakwekerij en zat in zwaar weer met zijn bedrijf. Maar hij moest het eerst nog zien, en dan pas geloven wat Stef voor hem kon betekenen.
  • Gwen werd gevraagd door Stef, om mee te werken in een groep coaches die werken met de Freriks Methode en merkte dat er deuren werden geopend nadat ze in een burn-out raakte.
  • Kinesioloog Sylvia, leerde veel door cursussen, en zocht naar mogelijkheden om met haar gevoeligheid om te gaan.
  • Jan had met zijn groeiende camping en kinderspeelschuur op zijn boerderij, teveel hooi op zijn vork. En er ging nog meer mis.
  • Hans bleef zich vasthouden aan de gedachte dat het ooit goed moest komen, ook al ging hij door zwaar weer met zijn rozen kwekerij.

Overzicht van alle portretten

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.