22097
page-template-default,page,page-id-22097,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Portretten

Achtergrond informatie

We hebben zes personen gevraagd om te vertellen wat er veranderd is, nadat ze met Stef in contact kwamen. De portretten geven een openhartig inkijkje in de situatie waarin ze zich bevonden en wat er gaandeweg verbeterde. De beelden geven een fraaie impressie van de intieme sfeer waarin pijn en opluchting zichtbaar worden. Ze laten het effect zien van je persoonlijke situatie (en onverwerkte zaken) op je werk, bedrijf en omgeving. En wat je kunt doen om jouw situatie zowel privé als zakelijk te verbeteren.

 

  • Henk zat helemaal klem en herinnert zich die tijd waarin zijn gevoelige pony hem troostte. Zijn bergingsbedrijf leed onder zijn zielenpijn.
  • Lennart heeft een gerberakwekerij en zat in zwaar weer met zijn bedrijf. Hij was sceptisch in het begin, eerst zien dan geloven wat Stef voor hem zou kunnen betekenen…
  • Gwen werd gevraagd door Stef, om mee te werken in een groep coaches die werken met de Freriks Methode en merkte dat er deuren werden geopend nadat ze in een burn-out raakte.
  • Sylvia (kinesioloog) leerde veel door cursussen en zocht naar mogelijkheden om met haar gevoeligheid om te gaan.
  • Jan had met zijn groeiende camping en kinderspeelschuur op zijn boerderij te veel hooi op zijn vork genomen. En er ging nog meer mis.
  • Hans bleef zich vasthouden aan de gedachte dat het ooit goed moest komen, ondanks de zware tijden met zijn rozenkwekerij.

Overzicht van alle portretten

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.