Bedrijfs- en huismeting

Huismeting: meten en oplossen in één bezoek

Stef Freriks is expert in het meten en bijsturen van verschillende energievormen in panden. De afgelopen twintig jaar heb ik meer dan 7000 woningen en bedrijven onderzocht en gedocumenteerd.

 

Verband wateraders en aardstraling met emotionele blokkades

Door mijn uitgebreide onderzoek, van allerlei situaties en klachten, heb ik de exacte werking van wateraders en aardestralen ontdekt. Het is me duidelijk geworden dat aardstralen en wateraders gevoed worden door emotionele blokkades en ballast. Er kan dan een negatieve energetische wisselwerking ontstaan. Waardoor je zonder dat je het doorhebt als een soort magneet (nog meer) negatieve ervaringen aantrekt. Bijvoorbeeld een slechte gezondheid, ziekte, chronische klachten, slapeloosheid, hoofdpijn, onrust in huis en je gezin, onbehaaglijke temperatuur in huis, tegenslagen en een slechtlopend bedrijf.

 

Oplossen blokkades

Zolang je je niet bewust bent van je emotionele blokkades, velen zijn weggestopt in je onderbewuste, is het lastig om de situatie thuis echt te verbeteren. Omdat de wisselwerking ‘energetisch circuit’ tussen jou en de aardstraling blijft bestaan. Hulpmiddelen zoals koperen ringen, stralingskastjes, etc. doen wel iets, maar nog niet genoeg. Gelukkig is hier iets aan te doen.

Ik heb de expertise om jouw/jullie emotionele blokkades aan te pakken, waardoor de ballast van de wateraders minder wordt. Ze krijgen dan minder vat op je systeem en energiehuishouding. Je gezondheid, welzijn en sfeer in huis verbeteren. Klachten verminderen en verdwijnen vaak helemaal. Ook dieren en planten in huis leven hierdoor op. Hulpmiddelen zijn dan vaak niet meer nodig. Lees de vele positieve klantervaringen voor de resultaten van mijn werk.

Elke situatie en hulpvraag is anders. Een huismeting is daarom maatwerk. Maak via ons online contactformulier een afspraak voor een huismeting (of bedrijfsmeting). Vermeld daarbij je (bedrijfs)naam, adres en telefoonnummer, zodat we je kunnen bellen voor een afspraak bij je thuis of in je bedrijf.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.