22208
page-template-default,page,page-id-22208,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Bedrijfs- en huismeting

Meten en oplossen in één bezoek

Succes gegarandeerd vanwege 20 jaar ervaring.

 

In de afgelopen twintig jaar heeft Stef meer dan 7000 woningen en bedrijven, onderzocht en gedocumenteerd en 70 vragen. Hierdoor is het duidelijk geworden hoe de exacte werking is van water aders en aardstralen. Het is hem duidelijk geworden dat aardstralen en wateraders worden gevoed door emotionele ballasten. Deze emotionele ballasten kennen we allemaal nog niet, dus weten nog niet exact hoe we alles moeten oplossen of alles moeten onderkennen.

Hulpmiddelen zijn tegenwoordig bijna niet meer nodig. In een bezoek kunnen we de emotionele blokkades vaak aanstippen en eventueel ook direct oplossen, waardoor de ballast van de aardstralen en de wateraders aanzienlijk wordt verminderd en veelal de klachten worden opgelost.

Een bedrijfsmeting of een huismeting is maatwerk.
Neem daarom contact op via ons online contactformulier waarin u aangeeft dat u een bedrijf- of huismeting wilt afspreken.

 

  • Vermeld uw (bedrijfs-)naam en adres
  • Vermeld uw telefoonnummer, dan kunnen we u bellen voor een afspraak.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.