0412-457444 contact@steffreriks.nl
Groepssessie

Wat is een groepssessie en wat gebeurd er tijdens zo'n sessie?

In een groepssessie gaat Stef afstemmen op jullie energieeen zonder dat het persoonlijk wordt.

Hij neemt waar wat er speelt en gaat vanuit zijn onderbewuste een vorm van helende energie aanreiken aan jou systeem. Doordat Stef jullie energie├źn kan uit lezen, worden vaak belemmeringen/blokkades en oude patronen duidelijk en worden ze op een bijzondere manier veelal  opgelost.


Wat kun je verwachten?

De groepssessies die Stef verzorgt, geven inzicht in jouw concrete situatie of probleem.

Stef  ondersteunt je in je vastzittende problematiek door het deels op te lossen, zodat jezelf verder aan de slag kan.  Tijdens de sessie worden bepaalde processen in gang gezet waarin al herstel begint en blokkades soms direct kunnen verdwijnen.
(Voor alle psychische patienten geldt dat er een begeleider bij aanwezig moet zijn).


Wat kun je eventueel daarna nog doen?

Mocht je na de groepssessie behoefte hebben om meer emotionele blokkades op te lossen, dan is de Freriks Methode een mogelijke logische vervolg-stap. Meer informatie hierover lees je bij "Cursussen".

Mocht je na de groepssessie behoefte hebben om je meer persoonlijke te ontwikkelen, dan kan de cursus Energetisch Management mogelijk iets voor je betekenen. Meer informatie hierover lees je bij "Cursussen".


Een groepssessie duurt ongeveer 90 minuten. (in plaats van 40 minuten voor een persoonlijke sessie).

Als u op "Boek een sessie" klikt kunt u zelf uw afspraak voor een groepssessie boeken. Donkergroen blokje op die dag betekent vrije plaats om te boeken. Rose blokje op die dag betekent geen beschikbare plaats meer om te boeken. U kiest zelf voor het thema wat het beste bij u past.


In verband met vakantie van 2 augustus t/m/ 23 augustus is de praktijk gesloten en zijn er geen sessies te boeken via de website.


Op onze website bij "Ervaringen" leest u meer over hoe mensen een sessie hebben ervaren.