21815
page-template-default,page,page-id-21815,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Sessies

Hoe werkt een sessie?

Vooraf heeft Stef geen inhoudelijke informatie over je thema of probleem nodig, waardoor je dit niet hoeft te vertellen. Hij stelt slechts enkele vragen vooraf, zoals je voornaam. Dit is nodig om op je energie af te stemmen.

 

Bij aanvang van de sessie gaat Stef op ruime afstand tegenover de persoon zitten en gaat inloggen in het energetisch systeem. Daarmee kan hij blokkades en ballast opsporen en deze grotendeels afvoeren. Hierdoor kan de energie weer gaan stromen en klachten kunnen gaan verminderen. Soms ervaren mensen dit direct, maar soms kan het ook wat langer duren. Doorgaans is er slechts 1 sessie of reading nodig.

 

Een sessie boeken

 

Een sessie duurt ongeveer 40 minuten en kost €95,-. Het vindt plaats in de praktijk in Nuland. Je kunt ervoor kiezen op de sessie via Whatsapp Beeldbellen te doen. Dit geef je aan als je je bestelling doet. We hebben in dat geval natuurlijk je GSM nummer nodig waarop je gebeld wilt worden.

 

Je boekt je afspraak via de webshop. De ingang van de praktijk is 30 meter om de hoek in de Pelgrimstraat tegenover huisnummer 1, aan de rechterkant. Neem de bruine houten poort met naam en logo.  Als het moeilijk is om naar de praktijk in Nuland te komen, kun je kiezen voor een sessie via Whatsapp beeldbellen. Het is niet mogelijk om via Zoom of MS Teams of iets anders dan Whatsapp, te beeldbellen. We bieden als alternatief voor langskomen in Nuland, alleen Whatsapp aan.

 

Is er geen passende datum voor je beschikbaar, of is alles al uitverkocht? Over ongeveer 1 of 2 weken kunnen er weer nieuwe plekken beschikbaar komen op de website.

 

Op de pagina “Veel gestelde vragen” vind je ook een aantal antwoorden op vragen over sessies.

Beschikbare sessies in webshop

Laden…
UITVERKOCHT product sessie

95,00 incl BTW
UITVERKOCHT product sessie

95,00 incl BTW
UITVERKOCHT product sessie

95,00 incl BTW

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.