Sessies

Stroomt het niet in je leven? Blijf je in dezelfde cirkels draaien? Kom je maar niet vooruit? Ervaar je vermoeidheid, boosheid, verdriet of vage klachten? Wil je meer inzicht in jezelf hebben? En ben je bereid om met jezelf aan de slag te gaan? Dan kun je een persoonlijke sessie boeken, waarin wordt afgestemd op jouw energie. De kracht van een sessie is dat het blokkades kan weghalen.

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Voorafgaand aan een sessie is er geen informatie nodig over je thema’s of problemen. De behandelaars gaan er blanco in en werken volledig in het moment. Bij aanvang gaat de behandelaar op ruime afstand tegenover jou zitten en logt dan als het ware in op jouw energetische systeem. Er worden dan vaak een aantal vragen gesteld, bijvoorbeeld je voornaam, zodat er afgestemd kan worden op jouw energie.

Vervolgens wordt jouw systeem energetisch gescand op blokkades en ballast, die tijdens de sessie grotendeels afgevoerd worden. Hierdoor gaat jouw energie weer stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd. Waarna klachten verminderen of zelfs helemaal oplossen. Dit kun je al direct ervaren of na een paar dagen. Een sessie werkt door en heeft vaak een aantal dagen/weken integratietijd nodig. Meestal is één sessie of reading voldoende.

 

 

Wat levert een sessie op?

Een sessies geeft waardevolle inzichten, maakt onbewuste zaken zichtbaar (bewust) en lost blokkades op. Maar het is geen wondermiddel of quick fix. Het effect of succes van een sessie is afhankelijk van jouw bereidheid om na de sessie met jezelf aan de slag te gaan.

Bij wie kan ik terecht voor een Stef Freriks Sessie?

Stef concentreert zich op de lezingen, meditaties en het geven van cursussen. Hij geeft dus zelf geen sessies meer. Hij heeft heel selectief mensen gekozen die exclusief zijn methode toepassen. Deze mensen hebben meerdere opleidingen bij Stef gevolgd. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van de Stef Freriks sessie. Je kunt voor deze krachtige sessies rechtstreeks terecht bij onderstaande personen. Informatie over henzelf en hun gegevens vind je hieronder. Neem dus regelrecht contact op met de behandelaar van jouw keuze.

Behandelaars

Klik op de foto om de hele beschrijving te lezen.

Els van den Dobbelsteen

Els van den Dobbelsteen

Arnhem, Gelderland

Judith van de Waerdt

Judith van de Waerdt

Leersum, Utrecht

Sylvia Arends

Sylvia Arends

Zoetermeer, Zuid-Holland

Judith Bakker-Jaeqx

Judith Jaeqx

Hauwert, Noord-Holland

Bart van den Oetelaar

Bart van den Oetelaar

Eindhoven, Noord-Brabant

Susanne Haije

Susanne Haije

Den Haag, Zuid Holland

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.