0412-457444 contact@steffreriks.nl
Persoonlijke sessie

Een sessie is het uitlezen van verschillende energie├źn, welke informatie bevatten over het heden en het verleden. Soms zijn ze toekomstgericht. Door deze energie├źn uit te lezen kunnen we vaak belemmeringen benoemen evenals de voor de hand liggende oplossingen.

De meeste sessies zijn dieptesessies en gaan terug naar de oorzaak van een probleem, hoe ver het ook terug kan zijn. Tijdens de sessie worden vele oorzaken benoemd en op een bijzondere manier ook opgelost.
Voor alle psychische patienten geldt dat er een begeleider bij aanwezig moet zijn.


De sessies die Stef verzorgt, geven inzicht in een concrete situatie of een probleem.
Als je thema of hulpvraag niet duidelijk te omschrijven is wil hij zo min mogelijk vooraf weten om vanuit neutraliteit het thema te kunnen benaderen.
Heb je wel een concrete vraag ( of vragen) schrijf ze dan op en stel ze aan het begin van de sessie.

Tijdens de reading worden soms ook bepaalde processen in gang gezet waarin al herstel begint en blokkades soms direct kunnen verdwijnen.

Mocht je na de sessie met Stef behoefte hebben om meer emotionele blokkades op te lossen, dan is de Freriks Methode een mogelijke logische vervolg-stap. Meer informatie hierover lees je bij "Cursussen".

Mocht je na de sessie met Stef behoefte hebben om je meer persoonlijke te ontwikkelen, dan kan de cursus Energetisch Management mogelijk iets voor je betekenen. Meer informatie hierover lees je bij "Cursussen".


Er worden geen funreadings gegeven om een toekomstbeeld te krijgen. Dit om te voorkomen dat je ernaar gaat leven.


Op onze website bij "Ervaringen" leest u meer over hoe mensen een sessie hebben ervaren.


De sessie duurt ongeveer 40 minuten en mag worden opgenomen (bijvoorbeeld op uw telefoon).

Als u op "Boek een sessie" klikt kunt u zelf uw afspraak voor een sessie boeken. Donkergroen blokje op die dag betekent vrije plaats om te boeken. Rose blokje op die dag betekent geen beschikbare plaats meer om te boeken.

Wilt u een persoonlijke sessie afspreken met Stef, maar u ziet geen mogelijkheden op onze website (dat zijn alleen roze blokjes) ? Regelmatig zetten we weer nieuwe plaatsen open voor een sessie.


Indien u een sessie "online via Whatsapp video" wilt, vermeldt u dit bij de opmerkingen. Stef belt u op het door u gekozen tijd en opgegeven mobiele nummer.

Sessie
Duur 30 tot 40 minuten
Prijs vanaf € 95,-
Locaties Nuland (vlakbij Den Bosch)
Boek een sessie
TRAUMAHEALING

We zijn gestart met een traject voor trauma-healing. Voor een vast tarief begeleiden we mensen die een diep trauma hebben opgelopen en hiervan in hun dagelijks leven veel hinder ondervinden. Door dieptereadingen, gesprekken, oefeningen en eventueel telefonisch (tussentijds) contact lost het trauma op. Het is een begeleidingstraject van ongeveer 20 uur verspreid over een langere periode.
Meer informatie: contact@steffreriks.nl