21815
page-template-default,page,page-id-21815,page-parent,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Sessies

Stroomt het niet in je leven? Blijf je in dezelfde cirkels draaien? Kom je maar niet vooruit? Ervaar je vermoeidheid, boosheid, verdriet of vage klachten? Wil je meer inzicht in jezelf hebben? En ben je bereid om met jezelf aan de slag te gaan? Dan kun je een persoonlijke sessie boeken, waarin ik me afstem op jouw energie. Mijn gave is dat ik blokkades kan voelen en weghalen.

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Voorafgaand aan een sessie heb ik geen informatie nodig over je thema’s of problemen. Ik ga er blanco in en werk volledig in het moment. Bij aanvang ga ik op ruime afstand tegenover jou zitten en dan log ik als het ware in op jouw energetische systeem. Ik stel je dan vaak een aantal vragen, bijvoorbeeld je voornaam, zodat ik me af kan stemmen op jouw energie.

Vervolgens scan ik jouw systeem op blokkades en ballast, die tijdens de sessies grotendeels afgevoerd worden. Hierdoor gaat jouw energie weer stromen en wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd. Waarna klachten verminderen of zelfs helemaal oplossen. Dit kun je al direct ervaren of na een paar dagen. Een sessie werkt door en heeft vaak een aantal dagen / weken integratietijd nodig. Meestal is één sessie of reading voldoende.

 

 

Wat levert een sessie op?

Een sessies geeft waardevolle inzichten, maakt onbewuste zaken zichtbaar (bewust) en lost blokkades op. Maar het is geen wondermiddel of quick fix. Het effect of succes van een sessie is afhankelijk van jouw bereidheid om na de sessie met jezelf aan de slag te gaan.

Sessie boeken en kosten

Je wordt door ons benaderd wanneer er een tijdsblok beschikbaar wordt gesteld voor sessies (- zie hieronder onder Wachtlijst). Een sessie duurt ongeveer 40 minuten en kost €95,-. Je kunt kiezen voor een live sessie in mijn praktijk in Nuland (meest gekozen optie) of voor een online sessie via Whatsapp beeldbellen. Tijdens het plaatsen van je bestelling in de webshop kun je de gewenste sessievorm aangeven. Mocht je een online sessie willen, geef dan het mobiele nummer waarop je gebeld wilt worden.

 

Wachtlijst

Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk om sessies te boeken. We onderzoeken nu of we mensen kunnen opleiden om dit soort sessies te gaan geven in de toekomst. We hebben ook een stop op de wachtlijst, omdat de vraag te groot is en we de wachtlijst willen laten slinken. Door deze aanpassingen is het mogelijk het onderzoek te doen, en is het mogelijk op individuele basis de mensen op de huidige wachtlijst een kans te geven op een sessie in te schrijven. Degenen die al op de wachtlijst staan worden persoonlijk door ons benaderd wanneer een tijdsblok beschikbaar wordt gesteld.

Op de pagina “Veel gestelde vragen” vind je ook een aantal antwoorden op vragen over sessies.

Beschikbare sessies in webshop

No products were found!

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.