24662
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24662,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Bart van den Oetelaar

behandelaar Stef Freriks sessie
Bart van den Oetelaar

Bart van den Oetelaar

Na een zoektocht ben ik beland in de wereld van hypnose. De nieuwsgierigheid heeft me gebracht bij een workshop hypnose. Vanuit hier ben ik begonnen met een opleiding tot hypnotherapeut (hypnose therapeut). Inmiddels ben ik gecertificeerd “Hypnotherapeut“. Met deze uitgebreide hypnose vaardigheden heb ik vele personen mogen helpen en geniet ik van het vooruitzicht van degene die ik nog ga helpen. Natuurlijk wil ik blijven ontwikkelen in het helpen van mensen en volg daarom jaarlijks nieuwe opleidingen/workshops.

 

Als basis neem ik steeds meer het bewuste mee in mijn sessies, daar ik heb gemerkt dat de combinatie bewust en onbewust een veel krachtigere fundering tot succes geeft. Aanvullend kunnen we daarbij ook het lichaam gebruiken.

In geval van stress of trauma’s wordt er veel spanning in het lichaam opgeslagen. Het ontladen van deze spanning zorgt ervoor dat de “emmer die overloopt” wordt geleegd en er weer veerkracht in jezelf terugkomt. Uiteindelijk tot doel: op eigen benen staan, vanuit je eigen kracht.

 

Vanuit mijn “leren tot meer” nieuwsgierigheid ben ik bij Stef Freriks uitgekomen. Zijn aanpak met betrekking tot energetisch management trok me aan, daar alles met energie te maken heeft. Wanneer we de energie zo kunnen managen dat dit positieve invloed op jezelf en je omgeving heeft, dan wordt het leven toch een stuk leuker.

locatie

Eindhoven, Noord-Brabant

Bedrijfsnaam

Hypnosepraktijk Noord-Brabant

telefoon

06-12238210

Publicatie datum

25 mei 2024

Categorie

Behandelaar

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.