0412-457444 contact@steffreriks.nl
PODCAST #6

Podcast #6.  Deze podcast bevat een oefening die je gaat helpen te kunnen zijn wie jij bent, in de route naar de nieuwe wereld, en naar de nieuwe 'ik ben'.

​​​​​​​De podcast#6 kan je ook downloaden als MP3 of beluisteren via ons Soundcloud kanaal.

podcast #5

In deze podcast kan je een oefening meedoen met de titel: 'Verbinding met de aarde'.
​​​​​​​De podcast#5 kan je ook downloaden als MP3 of beluisteren via ons Soundcloud kanaal.

podcast #4

Stef is in deze podcast in gesprek met Jan. Het gaat over diverse onderwerpen, en daarom is er voor de duidelijkheid een inhoudsopgave in de beschrijving van YouTube opgenomen.

PODCAST #3

Wat liefde in deze tijd voor jou kan betekenen. Het gaat over verbinding met anderen, of dingen, of een gebeurtenis. Het is een samensmelting van energien, waardoor er een grotere heelheid kan ontstaan...

podcast #2

Deze bevat een korte meditatie en een tweede deel waarin Stef bespreekt hoe hij de wereld ziet vanuit zijn perspectief, met o.a. onderwerpen als Rijk&Arm, landbouw.

PODcast #1

Hoe kunnen wij als mens, hooggevoeligen, met de gebeurtenissen uit de huidige tijd omgaan, zonder in verwarring te raken?

Oefening AFSCHERMEN

Touw, Deur en Stolp. Is bedoeld om je af te schermen van energieën die niet van jou zijn, die jij liever niet wilt ontvangen.

luisterboek

De Kracht van Bewustzijn door Stef Freriks, is nu ook beschikbaar als een luisterboek.
Het is gratis te beluisteren, en als MP3 te downloaden om op een mobiel apparaat te kunnen beluisteren. Uiteraard willen we graag dat je het fysieke boek koopt, want daarin staan ook de ondersteunende afbeeldingen die echt een functie hebben bij de teksten. Die afbeeldingen mis je natuurlijk in het luisterboek. Maar om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken en ook zij die niet zoveel te besteden hebben, dat ze het boek zelf kunnen aanschaffen, willen we het luisterboek gratis ter beschikking stellen.