22220
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22220,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

De Kracht van Bewustzijn

De Kracht van Bewustzijn

door Stef Freriks

In de inmiddels 2e uitgave van het boek ‘De Kracht Van Bewustzijn’ neemt de auteur je, gebaseerd op zijn eigen ervaringen, mee langs diverse oefeningen die je behalve op je alledaagse beleving, je ook ‘aanraken’ op diepere niveaus van je bewustzijn.

 

Nadat er 2000 exemplaren van verkocht zijn, is het boek in 2021 in herdruk opnieuw uitgegeven met een belangrijke aanvulling ‘De Dimensieladder’.  Tevens zijn er nieuwe inzichten in opgenomen en wat teksten zijn aangepast.

In het boek staan schetsen die Wiljo Hooymans vanuit een intuïtief schetsen heeft gemaakt in zijn schetsboek. Deze schetsen hebben we op ware grootte in het boek opgenomen waardoor de energetische kracht er in blijft.

 

Deze plaatjes blijken voor dislecten en laaggeletterden iets aan te raken waardoor ze de teksten begrijpen. Het is ons zelfs terug gemeld dat deze groep voelt wat de teksten bedoelen te zeggen.

 

Het boek  is de aanleiding geweest om tijdens de eerste uitgave  de naam dekrachtvanbewustzijn.nl vast te leggen.

Wil je dit bijzonder geïllustreerde boek ontvangen, bestel het dan online, via de webwinkel.

Op deze webpagina staan ook oefeningen die in het boek worden genoemd, als video/audio bestand.

fragment boek

Het boek raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezers extra instrumenten krijgen aangereikt voor hun ontwikkeling. Dit inspirerende boek biedt een zintuiglijke mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktische oefeningen.

Beschikbaar in de webwinkel

Oefeningen uit het boek

De oefeningen uit het boek zijn online  te beluisteren via de YouTube video’s op deze pagina.

Wilt u liever via een MP3-bestand de oefeningen beluisteren, dan kunt u via de onderstaande link een ZIP bestand downloaden.

Luisterboek

De Kracht van Bewustzijn door Stef Freriks, is nu ook beschikbaar als een luisterboek.
Het is gratis te beluisteren, en als MP3 te downloaden om op een mobiel apparaat te kunnen beluisteren. Uiteraard willen we graag dat je het fysieke boek koopt, want daarin staan ook de ondersteunende afbeeldingen die echt een functie hebben bij de teksten. Die afbeeldingen mis je natuurlijk in het luisterboek.

 

Maar om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken en ook zij die niet zoveel te besteden hebben, dat ze het boek zelf kunnen aanschaffen, willen we het luisterboek gratis ter beschikking stellen.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.