Boek De Kracht van Bewustzijn

De Kracht van Bewustzijn

door Stef Freriks

Van mijn boek ‘De Kracht van Bewustzijn’ is inmiddels een tweede uitgave beschikbaar. Op basis van mijn eigen ervaringen deel ik waardevolle inzichten en oefeningen. Het boek raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezers extra instrumenten krijgen aangereikt voor hun ontwikkeling. Dit inspirerende boek biedt een zintuiglijke mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktische oefeningen die direct toe te passen zijn in het dagelijkse leven.

Na de verkoop van 2000 exemplaren is het boek in 2021 in de herdruk gegaan met een belangrijke aanvulling ‘De Dimensieladder’ en nieuwe inzichten.

In het boek zijn op ware grootte intuïtieve schetsen van Wiljo Hooymans opgenomen, zodat de oorspronkelijke energetische kracht behouden blijft. Deze schetsen blijken bij dyslecten en laaggeletterden iets aan te raken. Ze begrijpen de teksten zonder ze echt te hoeven lezen. Dat hebben we vaak teruggehoord. Wat we ook hebben teruggekregen, is dat het boek een helende kracht heeft. Door het alleen al (gesloten) in je handen te hebben, wordt er van alles in gang gezet. Het boek is de aanleiding geweest om de naam dekrachtvanbewustzijn.nl vast te leggen.

In onze webwinkel kun je dit vernieuwende en fraai geïllustreerde boek bestellen. Op deze webpagina staan ook oefeningen die in het boek worden genoemd, als video/audio bestand.

fragment boek

Het boek raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezers extra instrumenten krijgen aangereikt voor hun ontwikkeling. Dit inspirerende boek biedt een zintuiglijke mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktische oefeningen.

Beschikbaar in de webwinkel

Oefeningen uit het boek

De oefeningen uit het boek zijn online  te beluisteren via de YouTube video’s op deze pagina.

Wil je liever via een MP3-bestand de oefeningen beluisteren, dan kun je via de onderstaande link een ZIP bestand downloaden.

Luisterboek

De Kracht van Bewustzijn is ook beschikbaar als luisterboek. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken bieden we het luisterboek gratis aan. Downloaden als MP3 is eveneens mogelijk. Het luisterboek is geen volwaardige vervanging van het fysieke boek. In laatstgenoemde zijn namelijk krachtige afbeeldingen opgenomen die je mist in het luisterboek.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.