21850
page-template-default,page,page-id-21850,page-parent,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Videos

Overzicht van alle videos

Meditatie series

Er zijn inmiddels twee meditatie series. De Nieuwe Wereld bevat 30 meditaties over hoe je kunt omgaan met de nieuwe tijd. En Het Nieuwe Licht, welke nu wordt opgebouwd tot uiteindelijk ook 30 meditaties die je inzicht kunnen geven in hogere frequenties en het ervaren van energievormen. De meditaties zijn voor iedereen toegankelijk.

diverse video header
Diversen

In deze categorie video’s vind je  bijvoorbeeld de TVuitzending “Iedereen verlicht” van de NTR waarin Stef een probleem in een koeienstal oplost. En ook de NCRV/KRO docu “Het mysterie van de melkrobots“.

Vraag en Antwoord uit de Meditatie serie Het Nieuwe Licht
Vraag en Antwoord

Live op youtube een vraag en antwoord. Je kunt vragen vooraf opgeven en Stef zal in een live presentatie zoveel mogelijk vragen behandelen.

Podcasts header
Podcasts

Een serie podcasts waarin Stef de luisteraar meeneemt in een specifiek onderwerp, en soms met behulp van een oefening duidelijk maakt wat zijn visie erover is.

Portretten | De verandering
Portretten

6 personen die hun verhaal doen en wat er veranderde in hun situatie nadat ze met Stef in aanraking waren gekomen.

Afschermen header
Oefeningen

In zijn boek “de Kracht van Bewustzijn” beschrijft Stef een aantal oefeningen die dagelijks kunnen helpen om meer in balans te komen. Het gaat van blokkades, naar een rijstproef om thuis uit te voeren tot aan gedachtenkracht.
Er komen oefeningen bij die bijvoorbeeld in een Podcast worden genoemd.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.