24664
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24664,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Judith Jaeqx

behandelaar Stef Freriks sessie
Judith Bakker-Jaeqx

Judith Jaeqx

Ik ben Judith Bakker-Jaeqx. Ik heb een eigen praktijk Je Eigen Stem. Ik werk intuïtief en voel, weet of hoor dus wat er nodig is op het moment dat je bij mij komt. Ik leg linken en verbanden in allerlei lagen en op verschillende gebieden van je leven. Daardoor kan ik je bewust maken en inzicht geven in de dingen die je doet. Ik kijk met je mee in je leven, waardoor jij weer verder kunt en stappen kunt maken op jouw levensweg.

 

Ik woon in het mooie Hauwert, in de provincie Noord-Holland. Hier woon ik met mijn man, kinderen en onze dieren. Ook de dieren doen regelmatig mee met de sessies en geven vaak een mooie aanvulling op wat we met elkaar bespreken.

locatie

Hauwert, Noord-Holland

Bedrijfsnaam

Je Eigen Stem

telefoon

06-40405062

Publicatie datum

25 mei 2024

Categorie

Behandelaar

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.