24666
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24666,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Susanne Haije

behandelaar Stef Freriks sessie
Susanne Haije

Susanne Haije

Mijn blik op de wereld is van jongs af aan al anders geweest, doordat mijn waarneming door mijn hooggevoeligheid breder en intenser is. Ik kom daardoor makkelijk en snel tot de kern. Door me te ontwikkelen op het gebied van energetisch management, ben ik in staat om blokkades en trauma’s te benoemen. En daar waar het kan en mag op te lossen. Het is mijn passie om weer balans te brengen bij mensen en systemen. Mijn stijl kenmerkt zich door vraagstukken zowel praktisch als met gevoel te benaderen. Hierdoor komt de mens en het systeem weer in balans, zodat zij weer optimaal kunnen functioneren.

 

Je kunt bij mij terecht voor een één op één sessie waarin ik me afstem op jouw tijdslijn om zo te achterhalen waar jouw blokkades zitten en deze, daar waar het kan op te lossen.

locatie

Den Haag, Zuid Holland

telefoon

06-20203872

Publicatie datum

25 mei 2024

Categorie

Behandelaar

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.