0412-457444 contact@steffreriks.nl
20 juli 2017

Nieuwe tijd

Grote veranderingen zijn op komst en deze zorgen dat wij in een nieuwe tijd terecht komen. Al enige tijd praat ik hierover met een aantal mensen in mijn netwerk. Omdat er zoveel over te vertellen valt, kan ik het niet samenpakken in een blog en heb ik Paul de Blot en Helena Schepers gevraagd om een lezing te geven over de nieuwe tijd. Beiden hebben de neiging om vanuit hun innerlijke enthousiasme een enorm mooi pakkend verhaal te vertellen waarbij je op zielsniveau wordt geraakt.

Paul de Blot, 93 jarige hoogleraar business spiritualiteit op Nyenrode, en Helena Schepers, schrijfster van het boek “Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij?” geven een heel diepgaande, inzichtelijke lezing welke voor beiden de laatste is, vanwege de grote veranderingen die op komst zijn.

Paul is de oudste hoogleraar wereldwijd die nog actief is. Zijn levensverhaal van Jappenkamp, dodencel tot Jezuïet, priester en hoogleraar, maakt hem een zeer bijzonder persoon. Paul zal vertellen hoe hij in het grote bedrijfsleven weer geluk en plezier kan brengen.

Helena verwerft inzichten over de grote veranderingen die aanstaande zijn in combinatie met ons bewustzijn. Dit geeft een extra dimensie aan deze middag.


Wil je deze bijzondere lezing bijwonen? Bestel je kaart op de website.

Terug naar het overzicht