22381
page-template-default,page,page-id-22381,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Veel gestelde vragen

Antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen

De veelgestelde vragen zijn gegroepeerd per categorie zodat gelijk duidelijk is waar ze over gaan. Door op het plusje te klikken kan je het antwoord tonen. Soms staan er ook hyperlinks in het antwoord die je helpen gelijk naar de juiste pagina op de site te navigeren.

Heb je zelf een vraag die je op deze pagina verwachtte? Mail de naar webmaster@steffreriks.nl.

[zijn niet alle veelgestelde vragen zichtbaar? klik hier]

lezing

Bij een lezing is het mogelijk om te kiezen voor een contante betaling. Je bestelt wel een ticket via de webshop en kiest dan bij betalingsmethode de onderste optie: contant betalen.
Je betaal het ticket dan bij aankomst bij de lezing. We houden je plaats bezet, dus we rekenen wel op je. Mocht je toch verhinderd zijn laat het ons dan weten dan annuleren we je deelname.

shop

Nee, we ondersteunen geen betalingen met creditcard. Je kunt betalen met diverse andere methoden.

Je werken met Digiwallet  (onze PSP) en ondersteunen betalingen met:

  • iDeal
  • Bancontact
  • Sofort
  • EPS
  • Giropay

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.