22381
page-template-default,page,page-id-22381,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Veel gestelde vragen

Antwoorden op vragen die we regelmatig krijgen

De veelgestelde vragen zijn gegroepeerd per categorie zodat gelijk duidelijk is waar ze over gaan. Door op het plusje te klikken kan je het antwoord tonen. Soms staan er ook hyperlinks in het antwoord die je helpen gelijk naar de juiste pagina op de site te navigeren.

Heb je zelf een vraag die je op deze pagina verwachtte? Mail de naar webmaster@steffreriks.nl.

[zijn niet alle veelgestelde vragen zichtbaar? klik hier]

contact

Het beste is via e-mail waarin je ook je telefoonnummer vermeldt zodat je teruggebeld kunt worden als dat nodig is. Kijk op de contact pagina voor ons adres, of vul daar het online formulier in om een bericht te sturen.

Tags: contact, e-mail

nieuwsbrief

Na het inschrijven, ontvang je op het ingevulde e-mail adres een bevestigings e-mail en ben je gelijk ingeschreven.

Mocht je geen mail ontvangen dan zou het kunnen dat je een spelfout hebt gemaakt in het e-mail adres (probeer het dan nog een keer), of dat de bevestiging mail in de spambox is beland.

Mocht dat ook allemaal niet het geval zijn dan kan je nog via deze link je e-mail adres opgeven (rechtstreeks bij Laposta).

En als dat ook niet lukt stuur je gewoon een e-mail met het adres dat je wilt gebruiken voor de nieuwsbrief naar webmaster@steffreriks.nl.

shop

Als je een product in de webshop afrekent en de betaling is geslaagd, ontvang je op het opgegeven e-mail adres een e-mail.
Soms is die mailbox vol, of er zit een typefout in het e-mailadres. In dat geval ontvang je geen bevestiging. Stuur dan even een bericht naar webmaster@steffreriks.nl met daarin een beschrijving van wat er niet lukt.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.