22516
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22516,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Mysterie vd melkrobots

Mysterie van de Melkrobots (KRO/NCRV)

Melkveehouder Johan van Rijthoven wil net als zijn voorouders een gezond boerenbedrijf overdragen aan zijn kinderen. Maar zijn koeien geven door onverklaarbare redenen niet genoeg melk meer en zijn bedrijf wordt met de ondergang bedreigd. Van Rijthoven bindt de strijd aan met de multinational die hem ondeugdelijke melkrobots heeft geleverd. Een strijd die leidt tot vele confrontaties, met zichzelf, met zijn familie en met onbeheersbare krachten op zijn erf.

 

Bekijk de HELE FILM op NPO 2Doc.nl (81 minuten)

 

 

 

Het mysterie van de melkrobots van regisseur Vuk Janic en producent Doxy Film ging op zaterdag 23 september 2017 a.s. in wereldpremiere op het Nederlands Film Festival.

 

Producer: periscoopfilm.nl. Het mysterie van de melkrobots is gemaakt in het kader van Teledoc – een samenwerkingsverband van Nederlands Filmfonds, CoBO-fonds en NPO, en een coproductie van DOXY met IKONdocs & KRO-NCRV.

Lengte

2 minuten

Date

20 september 2017

Category

Diversen

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.