Wichelroede

Sinds 1991 bestaat het domein wichelroede.nl en heeft veel ontwikkelingen doorgemaakt. Momenteel is er een dieper inzicht verkregen hoe het aardmagnetisme werkt en vallen veel oude zaken in het niet. Zo hoeft er momenteel eigenlijk niet meer ontstoort te worden met apparatuur, symbolen of koper of iets dergelijks.

De reden van het niet meer ontstoren is het verkregen inzicht over de werking van aardstralen en wateraders en waarom er in de ene woning meer belasting is dan in de andere woning. Alle aardstralen en wateraders worden gevoed door emotionele ballast. Een ballast ontstaat door een persoonlijk gebeuren al of niet uit een vorig bestaan of vanuit enkele generaties terug in het verleden. Dit kan plaatsgebonden of regio gebonden zijn.

Wanneer de emotionele ballast wordt weggehaald, is de kracht van een aardstraal of de impact van een waterader veelal opgelost. De kunst is het vinden waar de ballast vandaan komt. Inmiddels heeft Stef Freriks een systeem ontwikkeld, dat hij momenteel deelt met enkele vakgenoten. Zij worden door hem bijgeschoold om jou te kunnen helpen of ondersteunen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via de contactpagina.

Bovendien is er nu veel te doen over electro smog. Weet wel dat ongeveer 65% van deze belasting kosmische belasting is.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.