23373
post-template-default,single,single-post,postid-23373,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Gastspreker bij Anton Teuben

Energie Update

Gastspreker bij Anton Teuben

Anton Teuben (73) is de oprichter van het Schumann Instituut Nederland, hij heeft 43 jaar onderzoek gedaan naar het UFO-fenomeen en buitenaards leven. Rond 1985 begon hij naar buiten te treden als UFO-meldpunt uit nieuwsgierigheid en om de mensen uit te leggen dat deze objecten wel degelijk bestaan.

‘Energie Update’ is de naam van een serie afleveringen van Zoom meetings die Anton wekelijks organiseert waarin Antpn spreekt over verschillende onderwerpen, actueel nieuws, de Schumann resonantie, buitenaards contact, interviews.

Op 2 september 2023 (20:30 – 21:30 uur) zal Stef Freriks gastspreker zijn in zijn Energie Update. De onderwerpen die Stef zal toelichten zijn de werking van Aardstraling, Leylijnen en wat je ermee kunt, en over het programma Iedereen Verlicht van de NTR/NPO waarin Stef in 2018 een koeienstal bezocht waar een eigenaardig probleem speelde, dat Stef kon oplossen.

Je kunt aan deze zoommeeting deelnemen door zaterdag 2 september onderstaande knop of via de site van het Schumann Instituut. Als je gratis lid wordt van het instituut, kan je naderhand ook de audio opnames terugluisteren.

 

deelnemen aan de zoom meeting
Tags:
Geen reacties

Plaats een reactie

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.