22790
post-template-default,single,single-post,postid-22790,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

De website is vernieuwd

Stef Freriks Energetisch Management

De website is vernieuwd

We hebben onze website vernieuwd met nieuwe functionaliteit en een nieuwe look, hierdoor kunnen we meer flexibel zijn met de informatie in onze publicaties.

 

bekijk gelijk de hele site

 

 

De webshop is nu onbeperkt uitbreidbaar en alles is op de achtergrond weer wat moderner om met de tijd mee te kunnen gaan, zoals de schaalbaarheid voor verschillende schermgrootte.

 

Vrijwel alles dat op de oude website stond kan je ook terugvinden op de nieuwe. Mocht je iets niet snappen of een vraag of een goed idee/wens hebben met betrekking tot de website stuur dan een mailtje naar webmaster@steffreriks.nl

 

De navigatie is via het bovenste menu en gedeeltelijk via de ‘footer’ onderaan iedere pagina. En je kunt ook gewoon op een zoekterm zoeken (dat kon op de oude site niet). De voorpagina is altijd bereikbaar door op het logo bovenaan te klikken.


voorbeeld website pagina

No Comments

Post a Comment

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.