23007
post-template-default,single,single-post,postid-23007,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Lezing in Maastricht heeft nog plek

Stef geeft een lezing

Lezing in Maastricht heeft nog plek

Geen belangrijke plannen voor maandagavond 24 april? Dan heb ik iets bijzonders voor je: voor €15 kan je mijn lezing in Maastricht bijwonen, of beter: eraan deelnemen. Ja! Het is interactief. Je dóet mee, en veel mensen zeggen na afloop van het bijwonen van een lezing, dat ze merkten dat er wat met de energie gebeurde. Ter plekke of naderhand. Hoe dat kan? Het gebeurt, mijn hele leven al ben ik met energie bezig, onderzoeken, ervaren, weten en toepassen. Lees meer over mij op mijn ‘Over-pagina‘.

Maar 24 april kan je me ook gewoon ontmoeten en met mij, en mijn visie, kennismaken, in Maastricht.

Wat je kunt verwachten op mijn lezing is nooit helemaal precies te voorspellen, want je kan zelf namelijk ook onderwerpen inbrengen. Onderwerpen gaan over de Nieuwe Tijd, DNA veranderingen, Flippen, Dimensieladder, Agressie enz.


Tags:
No Comments

Post a Comment

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.