22988
post-template-default,single,single-post,postid-22988,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Nieuwsbrief april is verzonden

Nieuwsbrief April header

Nieuwsbrief april is verzonden

De nieuwsbrief van april 2023 is inmiddels verzonden, met hierin natuurlijk aandacht voor de nieuwe website en de agenda voor de komende tijd. Ook de nieuwste podcast #7 is vermeld, met als extra aantekening dat de Podcasts nu ook allemaal op Spotify zijn te beluisteren. En nieuw is ook de workshop die Stef zal gaan geven voor hoog gevoeligen, in mei.

 

Aanpassing

Inmiddels zijn we ook al weer verder gegaan met organiseren van lezingen en daardoor is er een aanpassing voor de lezing in Bolsward:
In plaats van 31 mei zal de lezing op vrijdagavond 26 mei worden gedaan. En de ticketverkoop wordt gedaan door de organisatie van de locatie, en is dus niet via onze webshop. Maar daarover lees je precies de details op de lezing pagina zelf.

Tags:
Geen reacties

Plaats een reactie

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.