23218
ufaq-template-default,single,single-ufaq,postid-23218,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.3,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Wanneer kan ik een sessie boeken?

Wanneer kan ik een sessie boeken?

Op dit moment zijn er geen nieuwe tijdblokken voor sessies beschikbaar. Stef onderzoekt de mogelijkheid om anderen op te leiden om ook deze sessies te kunnen gaan geven. We hebben in de afgelopen periode een wachtlijst van geïnteresseerden verzameld die we ook graag willen laten slinken.

Sessie zijn intensief, en kunnen intens zijn, ook voor Stef. Dus nemen we voldoende pauzes tussen de dagen waarin sessies mogelijk zijn en laten het vaak afhangen van hoe de energie is. Want als Stef zich er niet uitgerust / opgeladen genoeg voor voelt, heeft het geen effect. Voor de sessies die nog worden gedaan, wordt je persoonlijke benaderd, met behulp van je inschrijving op de wachtlijst.

Tags: reading, sessie
Geen reacties

Plaats een reactie

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.