-1
archive,post-type-archive,post-type-archive-portfolio_page,theme-stockholm,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,header_top_hide_on_mobile,,qode_menu_center,qode-mobile-logo-set,qode-elegant-product-list,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.11.0,vc_responsive

Archive

Podcast8

Podcast #8

In deze bijzondere podcast krijgt Stef via channelling informatie door over wat er de komende tijd kan gaan gebeuren. De wereld is er klaar voor om dè grote veranderingen te laten plaatsvinden.

Podcast #7

Podcast #7

In deze podcast krijg je informatie over hoe je de Nieuwe Tijd kan gaan waarnemen en beleven, want besef, dat we met een totaal andere wereld gaan communiceren. Stef geeft hierover verdiepte inzichten en een oefening.

Freriksmethode header

Cursus | Freriks Methode 2023

In 3 bijeenkomsten ga met je hulpverlener aan de slag om jezelf verder te ontwikkelen. Afhankelijk van je hulpvraag is dit individueel of in groepsverband.

Afschermen header

Oefening | Afschermen

Deze oefening word genoemd in de PODcast #1. Touw, Deur en Stolp. Is bedoeld om je af te schermen van energieën die niet van jouw zijn, die jij liever niet wilt ontvangen.

bloem header

Cursus | Energetisch Management 2023

Energetisch Management is een cursus van 5 lesdagen verdeeld over 5 maanden en heeft als doel je persoonlijke ontwikkeling op een effectieve en snelle manier te ondersteunen.

Onze website gebruikt functionele cookies, om de site beter te laten werken.